Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

San Marinos “nya” bidrag till Eurovision 2012

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. San Marinos låt ”Facebook, Uh, Oh, Oh” bröt mot reglerna och låten är därmed diskvalificerad. En ny låt ska tas fram.

EBU:s regelverk säger att låtarna inte får innehålla kommersiella budskap, vilket San Marinos bidrag gör. Därför har de nu fått i uppgift att ta fram en ny låt eller skriva om texten.

San Marino kommer på torsdag att presentera sitt Eurovision -bidrag. Antingen byter man ut texten, eller fixar fram en helt ny låt till sångerskan Valentina Monetta.

När San Marino har presenterat sitt bidrag är hela Eurovision 2012 komplett.

 

Uppdaterat 23 mars:

San Marinos första bidrag om Facebook fick inte vara med i Eurovisions Song Contest. Nu har landet bytt ut ordet Facebook i låten så att det nya låtens titel är “The social network song (uh oh oh)”. Det är således exakt samma sång fast ordet Facebook har tagits bort.

Här kommer San Marinos nygamla låt: The social network song (uh oh oh).

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen