San Marino skickar låt om Facebook till Eurovision 2012


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

NATIONELLA UTTAGNINGAR. I går kväll presenterades låten “Facebook Uh Oh Oh” som San Marinos bidrag till Eurovision Song Contest 2012. Låten är tänkt att framföras av sångerskan Valentina Monetta och är skriven av legendaren Ralph Siegel.

Dock riskerar låten att bli diskvalificerad och detta på grund av den inte följer EBU:s regelverk som tydligt talar om att det inte är tillåtet att sjunga om varumärken och andra företag.

Vilka åtgärder EBU sätter in har inte presenterats. Nedan kan du se videon till låten i helhet.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen