Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Loreen är oddsmakarnas favorit till segern i Eurovision 2012

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2012. Nu har nästan alla länder valt låt och representant för Eurovision 2012, och därmed tid för att tippa vinnaren. Vadslagningsbyråerna har redan lagt ut odds på vilka de tror ska vinna Eurovision. Sverige med Loreen är i topp på alla listor.

Lägst odds på Sverige ger “Bet365” som ger 2.75 gånger pengarna om Sverige vinner. Högst odds ger “Betfred” som ger 3.25 gånger pengarna i fall Loreen vinner i Baku.

Ryssland ligger tvåa med som lägst 6.5 gånger pengarna. Danmark, Serbien och Italien ligger strax där efter. Sist ligger Montenegro som ger hela 630 gånger pengarna i fall de skulle vinna.

Notera att odds ständigt uppdateras och att nu med nästan 10 veckor kvar till tävlingen börjar kan allt hända.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen