Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inför Eurovision Song Contest 2012 på SVT

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


INFÖR EUROVISION 2012. Även i år (2012) kommer SVT att sända “Inför Eurovision Song Contest” med panelupplägg och med Christer Björkman som programledare.

Programmen kommer att sändas under fyra måndagskvällar med start den 16 april. I varje program lyssnar panelen igenom låtarna i startfältet och sedan betygsätter panelen dem.

Panelen består i år av: Gina Dirawi, Måns Zelmerlöw, Lena Philipsson, Lisette Pagler och Tomas Lundin.

 

PS: Även vi skribenter här på ESC-Panelen kommer att göra en egen Inför-guide som börjar presenteras nu från slutet av denna månad och början av maj.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen