Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2012: Scenen presenterad

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2012. Igår kväll kom så det sista vi har väntat på inför Melodifestivalen 2012: nämligen hur årets Melodifestivalscen ska se ut.

Det är scenografen Viktor Brattström som gjort scenen. Det är ett träd i mitten av scenen som är utgångspunkten. Det finns även en catwalk och trappor med. Scenen tog sex månader att skapas men nu är den färdig. men den tar bara 2 dagar att sätta upp och endast fem timmar att rivas ner.

– Tanken är att alla 32 bidrag ska kunna hitta ett sätt att använda scenen, säger scenografen Viktor Brattström till svt.se/melodifestivalen.

 

Vad tycker du om årets scen? Kommentera gärna!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen