Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Svenskteam bakom låt i Litauens uttagning 2012

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Simona Milinytė sjunger här “One Of A Kind”, en låt som är skriven av svenskteamet Marcos Ubeda och Bobby Ljunggren och som är tilltänkt Litauens uttagning 2012.

Tillsammans med William Buttas, producent har de skickat in den här till Litauens Eurovisionuttagning 2012. Simona är bara 16 år gammal.

Så här låter den:

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen