Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Rysslands final till Eurovision 2012 avgörs i februari

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Ryssland avslöjade hur deras final till Eurovision 2012 kommer att gå till. På vissa sätt kommer den att bli väldigt likt den svenska finalen.

Ryssland kommer att hålla sin final den 26 februari. Väl i finalen är det 50% juryröster och 50% telefon/sms och webbröster som kommer att avgöra vilket bidrag Ryssland skickar till Baku i maj.

Nu kan man skicka in sina bidrag till den ryska tv-kanalen TV-RTR. Efter det kommer en expertjury gå igenom alla låtar och välja ut 25 stycken bidrag som senare kommer att tävla mot varandra.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen