Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovision 2012: Semifinalerna lottas den 26 januari

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2012. Strax innan nyår kom beskedet att semifinallottningen till nästa års Eurovision Song Contest äger rum den 26:e januari.

Lottningen görs för att alla länder som ska tävla ska veta i vilken semifinal man ska tävla i, och för de direktkvalificerade länderna vilken semifinal man ska rösta i.

Torsdagen den 26 januari väntas lottningen till de båda ESC 2012-semifinalerna hållas. Antingen hamnar vi (Sverige) i semi 1 på tisdagen (22 maj) eller i semi 2 på torsdagen (24 maj).

 

Med detta vill ESC-Panelen önska alla läsare ett riktigt gott nytt år!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen