Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Darawi programledare för Melodifestivalen 2012

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2012. Det blir trion Helena Bergström, Sarah Dawn Finer och Gina Darawi som kommer att vara programledare för Melodifestivalen 2012.

Nästa år kommer vi alltså ha tre kvinnor som guidar oss igenom melodifestivalsresan. De tre kvinnorna är en härlig blandning som representera olika åldrar och olika områden inom nöjesbranschen.

Gina Dirawi mest känd som bloggaren “Ana Gina” beskriver själv att det är en “cool mix” som ingen skulle kunna förutspå. Sarah Dawn Finer berättar att hon gilla utmaningar och valde programledarrollen istället för att skriva låtar för tävlingen 2012. Helena Bergström säger däremot att hon gillar att röra om i grytan och att det känns roligt att göra TV, då det engagera så många människor.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen