Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

62 bidrag kvar av 161 i Malta till uttagningen 2012

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. 62 st av 161 inskickade bidrag har gått vidare till fas två i Maltas uttagning till Eurovision 2012.

Bland de uttagna artister är det ett kärt återseende att få se artister som Lawrence Gray, Fabrizio & Claudia Faniello, Jessica Muscat och J.Anvil.

Fjolårstvåan Richard Edwards är fortfarande kvar i uttagningen och Ludwig Galea som tävlade för Malta i ESC 2004 finns också med bland de uttagna.

Vad som händer nu är att de 62 uttagna ska framföra sina bidrag framför en jury som därefter väljer ut de 24 semifinalisterna som tävlar i den tv-sända semifinalen den 27 januari med en avslutande final dagen efter bestående av 16 st.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen