Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Erik Rapp representerar Sverige i Junior Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


JUNIOR EUROVISION. Nu är det officiellt att Erik Rapp blir den som representerar Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2011 i Armenien den 3:e december.

Tidigare i somras avgjordes det på Gröna Lund i Stockholm och detta samt hela vägen genom castingen från audition till Eriks vinst kan man följa på SVT den 19:e och 26:e november mellan 19.30-20.00.

Erik Rapp som är 15 år och kommer från Leksand. Han kommer att tävla med bidraget ”Faller” som han skrivit tillsammans med Johan Jämtberg och Mikael Gunnerås.

Stort grattis till Erik Rapp!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen