Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Vem vill du se tävla för Island i Eurovision 2012?

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Det isländska tv-bolaget RÚV vill ha hjälp från allmänheten att föreslå vilka artister, alternativt låtskrivare som borde vara med i Söngvakeppni Sjónvarpsins 2012.

Ta chansen via radiokanalen Rás 2’s hemsida att rösta på den du vill se.

Några artister vi vill tipsa om som ni gärna får namnge om ni känner för det är Yohanna (ESC 2009), Friðrik Ómar (ESC 2008), Jógvan Hansen (Preselection 09, 10 & 11), Páll Óskar (ESC 1997), Magní Asgeirsson (Preselection 2011), Erna Hrönn Ólafsdóttír (Preselection 2011), Eirikur Hauksson (ESC 1986, 1991 & 2007) och Júlí Heiðar (Ny stjärna?).

Tipsa gärna om fler!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen