Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Panelen tipsar: Mimi Blix – Forever

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Kommer ni ihåg Mimi Blix som tävlade i årets Norska uttagning för Eurovision Song Contest med låten “Allergic”? Hon är i alla fall tillbaka med en ny singel som heter “Forever”.

Jag (Johan) tycker att den är mycket mer intressantare än “Allergic”. Hur skulle jag då beskriva låten? Som en typisk mainstream poplåt med en otrolig dödlig refräng, den sätter sig direkt.

Vad tycker ni om Mimi Blix nya låt? Hiss eller diss?

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen