Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Eurovisionvecka – vilken lycka!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Då är den alltså här! Veckan som alla vi Eurovisionfans gått och väntat på i ett års tid. Eurovision-veckan är kommen och som vanligt får vi bänka oss under tisdag och torsdagskvällarna för att se vilka som tar sig hela vägen till finalen nu på lördag.

Första semifinalen ser helt klart ut att bli den intressantaste. Detta trots att Sveriges representant Eric Saade tävlar i den andra semifinalen och antingen kan överraska eller gå samma tragiska öde till mötes som Anna gjorde förra året.

Men som sagt, kvällens show ger absolut mer då toppskiktet av årets bidragen framförs. Norge, Ungern, Azerbajdzjan och min personliga favorit Kroatien kommer slåss om de första tio finalplatserna.

Hur scenen kommer ser ut live och om tyskarna lyckas höja nivån på programmet ytterligare från fjolåret återstår att se. Enligt vad jag har hört har vi dock ingen anledning att oroa oss.

So let the show begin – and may the best song win!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen