Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

SVT:s inför-ESC program med start 19 april 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


INFÖR EUROVISION 2011. Som vanligt har SVT bjudit in en panel av kändistyckare som ska tycka till om tävlingsbidragen i årets Eurovision Song Contest. Och som det sett ut de senaste åren består panelen av fyra svenska kändisar samt finlandssvenska Thomas Lundin.

Årets panel i Inför-ESC programmen på SVT består av följande personer: Lotta Engberg, Andreas Johnson, Sarah Dawn Finer, Christine Meltzer och Thomas Lundin.

Programmet leds som vanligt av Christer Björkman.

Första programmet sänds den 19:e april i SVT1.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen