SVT:s inför-ESC program med start 19 april 2011


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

svtinfor2011

Inför-panelen. Foto: SVT.

INFÖR EUROVISION 2011. Som vanligt har SVT bjudit in en panel av kändistyckare som ska tycka till om tävlingsbidragen i årets Eurovision Song Contest. Och som det sett ut de senaste åren består panelen av fyra svenska kändisar samt finlandssvenska Thomas Lundin.

Årets panel i Inför-ESC programmen på SVT består av följande personer: Lotta Engberg, Andreas Johnson, Sarah Dawn Finer, Christine Meltzer och Thomas Lundin.

Programmet leds som vanligt av Christer Björkman.

Första programmet sänds den 19:e april i SVT1.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Eurovision 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen