Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Edward af Sillén och Hélène Benno är SVT:s kommentatorer i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISON 2011. Det är sedan tidigare känt att det i år blir veteranen Edward af Sillén och programledaren Hélène Benno som är årets kommentatorer under livesändningarna av Eurovision Song Contest i Düsseldorf.

Det är tredje året i rad som Edward guidar oss genom Eurovision-kvällarna medan Hélène är ny i rollen som kommentator. Senast vi såg henne var i På spåret där hon briljerade med sina kunskaper och tog hem segern. Hon uppger sig ha ett gediget intresse för tävlingen och har tidigare suttit med i uttagningsjuryn till Melodifestivalen. Återstår att se om kunskaperna inom Eurovision är lika bra som övrig allmänbildning.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen