Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

TWiiNS tävlar för Slovakien i Eurovision 2011 – får svenskhjälp att skriva bidraget

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Nu har Slovakien avslöjat vilka som kommer att representera dem i Eurovision Song Contest 2011. Det är två tjejer som kallar sig TWiiNS, som bland annat syntes redan i Eurovision 2008 som körsångare bakom tjeckiska Tereza Kerndlová.

Låten som tjejerna ska framträda med heter ”Im Still Alive” och är skriven av ingen mindre än Andreas Carlsson, vår käre idol-jurymedlem. Den får vi dock först höra 12 mars på OTO Awards.

Det ser ganska lovande ut, vad tror ni?

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen