Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

San Marino skickar Senit till Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. San Marino gör comeback i Eurovision 2011 efter att ha avstått tävlan de två senaste åren. TV-bolaget SMRTV har nu bekräftat att det blir sångerskan Senit som blir landets hopp i Düsseldorf.

Senit är uppvuxen i Italien, men har rötter från Eritrea. Vad för låt Senit ska sjunga är inte klart än, men SMRTV verkar vilja lägga ner mycket pengar och jobb på låten, vilket känns positivt inför comebacken.

San Marino har tidigare varit med en gång (2008), då man kom sist i semifinalen med Miodio och låten Complice. Därefter har landet avstått tävlan av ekonomiska skäl.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen