Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Panelens tips: Linda Pritchard sjöng demon till “Hollow”

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Melodifestivalen 2011 börja närma sig med stora steg och det har läckt en demoversion av Peter Jöbacks låt “Hollow”. Demoversionen sjungs av ingen mindre än Linda Pritchard.

Jag (Johan) har ingen varför den har läckt ut på internet, kanske är det ett sätt att marknadsföra Linda Pritchard inför Melodifestivalen 2011? Linda ska trots allt tävla med en ballad och den kanske påminner om “Hollow”, det återstår bara att se.

Jag tycker faktiskt att Lindas version låter snäppet bättre än Jöbacks. Jag tycker också att låten låter bättre när en kvinna sjunger den, men jag förstår varför de gav Peter låten, Linda var ett osäkert kort, eftersom hon inte är lika känd som Peter Jöback.

Vad tycker ni? Vilken version tycker ni är bäst?

 

/Johan


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen