Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Panelen tipsar: Lena Philipsson – Idiot

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Lena Philipsson är tillbaka med en ny singel som heter “Idiot”. Låten är skriven och producerad av Magnus Lidehäll (Filthy) och Oskar Linnros.

Jag (Johan) är glad att Lena släpper något nytt, men det är en medelmåttig låt, inget att hurra för. Jag hade hoppats på nytt sound då låtens sound känns ganska retro. Vi vill ha en ny “Lena Anthem” eller “Han Jobbar i Affär”. Antaglingen släpper fröken Philipsson ett nytt album inom snar framtid.

Lena Philipsson ska också vara med i en mellanakt i Linköping om jag har fattat det rätt. Hon ska uppträda, samt spela in ett klipp med den otroligt roliga Peter Stormare.

Visst ska det bli kul att se Lena Philipsson i Melodifestivalen igen?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen