Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Missa inte “Smyglyssna med Elsa” under MF-torsdagarna 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Är du precis lika nyfiken som oss på hur de tävlande låtarna och framträdandena ser ut på lördag? Varje torsdag kl. 21.00 med start ikväll den 3 februari och 6 veckor framåt, sänds det webbexklusiva programmet “Smyglyssna med Elsa” på SVT’s Melodifestival-sajt.

“Smyglyssna med Elsa” får man chansen att både se och höra 60 sekunder från torsdagens repetitioner från scenen. Elsa Billgren kommer sedan intervjua artisterna och ställa frågor om repen och inför lördagen.

I programmet kommer även finnas något som kallas “Fråga Christer”, där Christer Björkman svarar på inskickade frågor från Melodifestival-sajten.

Om du mot för all förmodan missar ett avsnitt går det lika bra att se det i efterhand på SVT Play.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen