Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Dana International gör comeback i Israel

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Okej, inga direkt färska nyheter för många, men nyheten tåls att ta upp i alla fall. Dana International gör nämligen ett nytt försök i tävlingen som artist, tretton år efter segern i Birmingham med Diva.

Det är dock bara tre år sedan hon senast representerade Israel i Eurovision Song Contest, då som en av låtskrivarna bakom Boaz Maudas The Fire In Your Eyes. Denna gång står hon på scenen själv och framför “Ding Dong”.

Israels uttagning KDAM (Finalen) går av stapeln den 8 mars.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen