Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Välkänt pojkband representerar Storbritannien i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. I år skrotar BBC sin nationella final och kör på internval. Valet har fallit på pojkbandet Blue med en egenskriven låt som heter “I Can”.

Bandet bildades år 2001 och hann sälja ca 13 miljoner album innan de splittrades fyra år senare. Bandet har även gjort duetter med flera välkända artister som Stevie Wonder och Elton John. 2009 återförenadess Blue.

Medlemmarna i bandet består av Simon Webbe, Duncan James Lee Ryan & Anthony Costa. Den sistnämnda är av grekisk bakgrund och har tidigare ställt upp i Storbritanniens nationella uttagning till ESC 2006. Den gången kom han tvåa, eftersom Daz Simpson fick ESC-biljetten det året.

Låten är inte offentlig ännu. Vi återkommer med mer info gällande när den släpps osv.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen