Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Johan tipsar om en glad poplåt från en norsk sångerska

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Vi på ESC-Panelen har som mål till den här säsongen att ge er läsare ännu mer “läsgodis” i form av personliga artiklar, intervjuer med kända Eurovision- och Melodifestival-deltagare samt tipsa er om musik av artister som har något samband med Eurovisionen eller länders uttagningar. Denna gång vill Panelens Johan tipsa er om Tone Damil Aaberge.

Ni kommer väl ihåg tjejen som kom tvåa i Norges Melodi Grand Prix 2009 med låten “Butterflies“, året då Alexander Rybak knep första platsen och som även tog hem hela Eurovision Song Contest samma år. I oktober 2010 släppte hon sitt senaste album “CoCool” men vad han egentligen vill tipsa er är en av låtarna på albumet; “No Way Out” som är en glad poplåt och påminner lite om just “Butterflies”. Ni kan lyssna på singeln här.

Hon är inte bara en bra sångerska utan otroligt vacker också så ni borde verkligen kolla in hennes nya album som går att ladda hem helt gratis här.

 

/Johan

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen