Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Isländsk sångare avliden i hjärtattack

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN INFORMERAR. Tragiska nyheter har drabbat Island. Sångaren Sigurjón Brink skulle ha tävlat i den tredje deltävlingen i landets uttagning till Eurovision Song Contest 2011, men avled i natt av en hjärtattack. Han blev bara 36 år.

Många känner säkert igen “Sjonni” efter fjolårets bidrag “Waterslide” som tog sig till final. Han ställde även upp med bidraget “You knocked Upon My Door” som stannade i första deltävlingen.

Det är fortfarande oklart om någon ersätter hans bidrag i årets uttagning, men det är inte det mest väsentliga i nuläget. Förutom att han skulle ha tävlat på scen är han även låtskrivare till ett av bidragen.

Våra tankar går till hans familj bestående i första hand av fru och fyra barn.

R I P

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen