Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Grekisk final i februari 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Nu har Greklands tv-bolag ERT meddelat vilka artister som ska tävla i Greklands uttagning för Eurovision Song Contest. Alla tävlande artister är unga och kommer ifrån populära talangshower.

Den grekiska finalen kommer som vanligt att hållas i februari och den vinnande låten kommer väljas av både telefonröster (50%) och en jury (50%). Det är 6 stycken artister med varsin låt som kommer slåss om äran att representera Grekland i ESC. Artisterna är följande:

 

  1. Kokkina Halia (Red Carpets) (X-Factor 2008)
  2. Valanto Tryfonos (Greek Idol 2010 winner)
  3. Nikki Ponte (X Factor 2010)
  4. Antigoni Psychrami (Greek idol 2010)
  5. Loukas Yiorka (Winner X Factor 2008)
  6. Triimitonio (X Factor 2008)

 

Mer detaljer kommer ERT meddelas vid ett senare tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen