Slovakien avstår Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Vi har nåtts av tråkiga nyheter. Slovakien som kom på en blygsam 16:e plats i semi 1 av årets ESC med Kristina Pelakovas “Horehroine”, kommer inte att ställa upp 2011.

Tv-kanalens STV:s pr-chef Martin Kontúr förklarar följande:

– Jag är ledsen att meddela att efter att ha tagit noggranna diskussioner, kommer vi inte delta i Eurovision Song Contest 2011. Vi hoppas att vi kan återvända till denna tävling under 2012.

 

Panelen tycker till!

Robban

Slovakien backar efter årets fiasko. Trots att man hade en omröstning på tv-kanalens hemsida och att “Ja till att ställa upp 2011” vann så står man över. Lite synd faktiskt. Deras nationella uttagning höll hög klass och bidragen likaså. Det känns åtminstone hoppfullt att man vill komma tillbaka till tävlingen redan 2012.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen