San Marino bekräftar deltagande i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Det lilla landet San Marino (i närheten av Italien) är klart för Eurovision Song Contest 2011. Alessandro Capicchioni från tv-bolaget SMRTV bekräftade idag för Escdaily.com att man tänker ställa upp.

San Marino debuterade i Eurovision Song Contest 2008 i Belgrad. Där slutade de dock på sistaplats med gruppen Miodio och låten Complice. De skrapade ihop endast fem poäng. Landet återkom inte år 2009 i Moskva och 2010 i Oslo på grund av ekonomiska skäl, men är alltså klara för 2011 års tävling i Düsseldorf.

Antal deltagande länder 2011 är nu 41 länder. Räkna även med att Ungern och Montenegro kan göra comeback.

 

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen