RedOne vill hjälpa Sverige att vinna Eurovision Song Contest 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Lady Gagas hitmakare ”RedOne” nöjer sig tydligen inte med att toppa hitlistorna runt om i världen, nu vill han även vinna Eurovision Song Contest med hjälp av tjejbandet ”Love Generation”.

Love Generation är ett tjejband som plockades fram av Peter Swartling, RedOne och entreprenören Jonas Johnson genom en tävling på internet. Först var de fem tjejer, men en av tjejerna vid namn Roshana lämnade gruppen för att starta en solo karriär.

Love Generation tävlar sist ut i den fjärde deltävlingen i Malmö 2011 med en fortfarande obestämd låt. SVT har sagt att det står mellan två olika låtar som det ska väljas mellan.

Frågan är om de fyra tjejerna kommer till final bara för att RedOne har skrivit och producerat låten? Spelar det någon roll hur bra låten är eller tror ni att namnet RedOne lockar folkets röster?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen