Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Programledarna för Eurovision 2011 klara

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Trenden med tre programledare i Eurovision Song Contest, för det är antalet programledare som blir värdar för Eurovision 2011 i Düsseldorf.

I alla tre program kommer vi att guidas av Stefan Raab, Anke Engelke och Judith Rakers.

Stefan Raab känner nog många av er igen. Förutom att han är låtskrivare till ESC-bidragen 1998, 2000 och 2004, har han även tävlat för Tyskland i Eurovision Song Contest 2000 i Stockholm med låten “Wadde Hadde Dudde Da”. Han jobbar för en privat tv-kanal där han är med i olika nöjesshower.

Anke Engelke är född i Kanada, men känd i tysk tv sedan lång tid tillbaka. Judith Rakers är nyhetsankare och har haft talkshowprogram i Tyskland.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen