Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Melodifestivalen 2011: Anders Fernette tävlar med “Run”

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Anders Fernette skulle egentligen ha sjungit låten “Don’t stop” i Melodifestivalen 2011. Men låten blev för två veckor sen diskad p.g.a. att en demoversion funnits tillgänglig på nätet.

Idag blev det därför klart att Anders nu kommer sjunga en låt som heter “Run” istället, som b.la skrivits av Desmond Child.

– Man har lyckats presentera ett bidrag som både vad gäller hitpotential och upphovsdynamik mycket väl matchar den låt som vi tvingades att diskvalificera, säger Christer Björkman, tävlingsproducent för Melodifestivalen 2011 i ett pressmeddelande.

Nu återstår det bara ett bidrag innan vi har klart med alla tävlande bidrag. Gruppen Love Generation saknar fortfarande sin låt.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen