Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Försäkra dig en plats i Düsseldorf & Esprit Arena 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Är du rädd att du inte får en biljett till Eurovision Song Contest 2011? I så fall ska du försäkra dig om en biljett redan nu.

NDR ger Eurovisonfans möjligheten att säkra biljetterna för Eurovision Song Contest 2011 i Düsseldorf med hjälp av en special service. Om det låter lockande att säkra din biljett kan du gå in på denna sida www.eurovision.ndr.de och prenumera på nyhetsbrevet så blir du informerad när det är möjligt att köpa biljetterna.

Enligt NDR kommer den billigaste biljetten inte kosta över 19 Euro. Det kommer finnas biljetter för finalen, semifinalerna och repetitionerna, dock räknar inte dem att det kommer vara utsålt vid varje tillfälle.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen