Dino Merlin för Bosnien-Hercegovina i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Den 49-årige bosniska sångaren Dino Merlin har blivit internt utvald av bosnisk TV att tävla för Bosnien-Hercegovina i ESC 2011. Senast han tävlade var år 1999 då han blev sjua med låten “Putnici”.

TV-kanalen BHRT satsar på ett säkert kort i Düsseldorf, med en av landets mest kända sångare och låtskrivare, som dessutom ‘är ett välkänt namn i Serbien, Kroatien, Montenegro, Slovenien och Makedonien. Dino har även skrivit Bosnien-Hercegovinas första tävlingsbidrag i Eurovisionen 1993.

Låtvalet till 2011 års tävling kommer att ske den 20 februari. Det kommer som vanligt att bli ett internt val och bidraget kommer han även skriva på egen hand.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 



Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se



Musiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen