Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Webbjokerfinalen sänds ifrån Golden Hits

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Den 8 november är det webbjokerfinal och den kommer att sändas från restaurang Golden Hits i Stockholm.

De fem bidrag som tar sig vidare kommer att framföras live. Under finalen kommer tittarna både kunna SMS- och telefonrösta. De fem finalisterna har sedan tidigare med sig sina SMS-röster som avlästes den 5 november. När resultatet läses upp kommer SVT inte att avslöja vilken av de två vinnarlåtarna som fick flest röster totalt sett. De två som vinner sätts direkt efter sändningen i “karantän” tills dess de framförs igen i festivalen.

På onsdag släpps biljetter för er som vill se finalen av Webbjokern till Melodifestivalen 2011 på plats. P.ga tv-inspelning kommer det enbart finnas plats för 300 personer. Hälften matgäster och hälften barhäng.

Finalen av Webbjokern kommer att sändas på SVT 24 kl. 21.00–21.45 (Mån 8 nov). Sändningen går också att se på SVT Play.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen