Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Nordisk finalkväll i februari 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. Lägg datumet 12 februari på minnet. Då avgör både Finland, Island och Norge vem de ska skicka till Eurovision 2011. Samma kväll hålls även deltävling i Sverige och semifinal i Estland.

Islands TV-bolag RÚV har nu meddelat mer information om sin uttagning Söngvakeppnin som inför finalen kommer att bestå av tre deltävlingar som hålls mellan den 15:e, 22:a & 29:e januari. RÚV har nu också valt fram 15 bidrag av totalt 174 inskickade. Samtliga låtar kommer att vara på isländska, men vinnarbidraget får lov att ändras om till engelska.

Vi återkommer med mer info om detta så snart låtskrivarna har bekräftats.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen