Marie Serneholt & Rickard Olsson programleder Melodifestivalen 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. På en presskonferens avslöjade SVT namnen på de två programledarna till Melodifestivalen 2011: Marie Serneholt och Richard Olsson.

Marie Serneholt och Rickard Olsson är en programledarduo som har allt man kan önska sig. De behärskar allt från humor och artisteri till spänning och dramatik. Dessutom väntar flera överraskningsmoment längs vägen, bland annat får programledarna besök av en hemlig gäst varje vecka, säger producenten Joachim Brobeck i ett pressmeddelande.

Rickard – Det här är det största man kan göra.
Marie: – Jag är hedrad, det ska bli sjukt roligt.

Båda två har synts i Melodifestivalen tidigare. Marie Serneholt som tävlande artist (2009) medan Rickard var programledare för Andra chansen år 2003 (som då hette Tittarnas val).

 

Panelen tycker till!

Robban

En stabil programledare i Richard och Marie som själv medverkat och får stå för glamouren både på scen och som programledare och expertpanel. Det kan nog bli riktigt bra!

 

Andy

Innan hade jag lite förhoppningar på förra årets koncept, en duktig sångare/sångerska och nån med stabil bakgrund som programledare. Minna förhoppningar besannades, men jag är inte riktigt nöjd. Skulle vilja byta ut Marie Serneholt mot Sarah Dawn Finer som hade tidigare gått ut i media om att hon gärna hade varit programledare… Men den stabila programledaren Rickard Olsson är jag nöjd med. Hört att vissa är riktigt besvikna på SVT, men tror nog vi alla kommer glädjas åt att någon av de två är åtminstone professionell… Rickard behöver inget manus, då hans skämt och kommentarer är extremt spontana, titta bara här.
Jag är nöjd. Marie Serneholt då…. nja… bättre kunde de väl kommit med. Har en känsla av att hon bara kommer stå där och “Nemen gud, vad gör jag nu, vad händer. Har jag vunnit, eller har Sara vunnit……? Det är mycket nu!” Lycka till!!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen