Babsan i Melodifestivalen 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Nu har ytterligare en artist + bidrag avslöjats av SVT. Dragshow-artisten Babsan, eller Lars-Åke Wilhelmsson som han egentligen heter är det trettonde namnet till Melodifestivalen 2011.

Bidraget Babsan kommer att framföra heter “Ge mig en spanjor” och är skrivet av Larry Forsberg, Sven-Inge Sjöberg och Lennart Wastesson.

Trion har tidigare skrivit schlagerlåtar som Jill Johnssons “Crazy in love” (2003), Brandsta City Släckers “Kom och ta mig” (2002), Östen med Restens “Hon kommer med solsken till mig” (2002) samt After Darks “La dolce vita” (2004).

Låten “Ge mig en spanjor” beskrivs som en upptempolåt och handlar om Babsan som är på charterresa till Spanien och är på jakt efter en spanjor.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen