Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Inget Andorra i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. Andorra tackar nej även i år, dvs. de ställer inte upp i 2011 års upplaga av Eurovision Song Contest.

Återigen är det ekonomin som sätter stopp för ett deltagande, bekräftar tv-kanalen RTVA. 2010 drog man sig ur men sade sig då ha beslutat sig om att vara med bara vartannat år. Men så blev icke fallet och tävlingen får klara si utan Andorra ytterligare ett år.

Andorra debuterade i Eurovision år 2004. Intresset för tävlingen har varit stort i landet under en lång tid, trots att det lokala tv-bolaget inte visat tävlingen förrän de senaste åren. Noterbart är även att landet aldrig har kvalificerat sig till finalen.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen