Düsseldorf värdstad för Eurovision 2011


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

espritarena

Foto: EBU.

EUROVISION 2011. Det är nu klart – det blir Düsseldorf som får arrangera Eurovision 2011! Tävlingen kommer att äga rum i Esprit Arena den 10:e, 12:e och 14:e maj 2011.

Anledningen till att vi fått vänta på beslutet om vilken stad som ska hålla i tävlingarna beror helt enkelt på att man för första gången på många år kunnat välja mellan en rad större städer som alla kvalar in med bra arenor och hotellkapacitet för att möta behoven enligt Sietse Bakker, PR-ansvarig för Eurovision Song Contest.

På den tyska stationen NDR fortsätter nu arbetet för fullt för att få allt klart inför nästa års tävling, vi väntar med spänd förväntan.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Mello 2020

Aktuella antagningar

Nationella 2020

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seTips på Eurovision-musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen