Düsseldorf värdstad för Eurovision 2011


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

espritarena

Foto: EBU.

EUROVISION 2011. Det är nu klart – det blir Düsseldorf som får arrangera Eurovision 2011! Tävlingen kommer att äga rum i Esprit Arena den 10:e, 12:e och 14:e maj 2011.

Anledningen till att vi fått vänta på beslutet om vilken stad som ska hålla i tävlingarna beror helt enkelt på att man för första gången på många år kunnat välja mellan en rad större städer som alla kvalar in med bra arenor och hotellkapacitet för att möta behoven enligt Sietse Bakker, PR-ansvarig för Eurovision Song Contest.

På den tyska stationen NDR fortsätter nu arbetet för fullt för att få allt klart inför nästa års tävling, vi väntar med spänd förväntan.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av 6 personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal eller lyssna på vår podcast. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen