Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Biljetter till Melodifestivalen 2011 släpps på torsdag (21:a oktober)!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Nu på torsdag, 21 oktober släpps biljetterna till samtliga deltävlingar, andra chansen och finalen av Melodifestivalen 2011.

Har du planer på att gå på Melodifestivalen bör du vara tillgänglig på antingen ticnet.se eller Live Nation som står för biljetterna.

Har du ej tillgång till nätet är alternativet att ringa; 077-170 70 70.

Priserna ligger på mellan 295-395 kr för genrepen av deltävlingarna. De tv-sända deltävlingarna kostar mellan 445-645 kr. Finalens genrep mellan 295-545 kr medan själva tv-sändningen av finalen går på mellan 495-945 kronor.

Klockan 09.00 släpps de, först till kvarn är vad som gäller!

Lycka till!

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen