Melodifestivalen 2011: Webbjokrar koras i direktsändning

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


MELODIFESTIVALEN 2011. Webbjokrarna i årets Melodifestival kommer att utses i direktsändning i SVT 24 den 8:e november. Inför detta sker precis som ifjol en onlineomröstning med videoklipp.

De fem jokrar som får flest röster på webben under hösten möts i en direktsänd final, där tittarna bestämmer vilka två bidrag som får tävla i Melodifestivalen 2011. Enligt Christer Björkman är webbjokertävlingen tänkt att vara den största och mest effektiva webbplattformen för upphovsmän och artister som vill nå en stor publik.

Allmänheten kan skicka in sina webbjoker-bidrag fram till den 21 september. Själva webbjokertävlingen startar den 11 oktober.

Förra årets webbjokrar var MiSt med låten “Come and get me now”. De valde istället att låta dansbandet Highlights få uppträda med den i en egen version, även om MiSt själva fanns med på scenen.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen