Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Israel ställer upp 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2011. EBU har nu beslutat att Israel slipper semifinallottningen inför Eurovision 2011, dvs. de blir direktkvalificerade till semifinal 2.

För drygt en månad sedan berättade vi om problem som hade uppstått för det israeliska nationella TV-bolaget. Problemet gällde att landet inte ska behöva hoppa av Eurovision då en religiös högtid infaller samma dag som första semifinalen till Eurovision 2011 äger rum. Men nu kan alltså lugnet lägga sig igen.

Den israeliska TV-kanalen IBA om att får vara med i den andra i stället för den första semifinalen på grund av en viktig helgdag. Samma helgdag satte stopp för Israel att tävla år 1980 och 1984.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen