Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

3JS representerar Nederländerna i Eurovision 2011

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


NATIONELLA UTTAGNINGAR. För några veckor sedan stod det klart att fjolårets vinnare, Lena kommer representera Tyskland på hemmaplan. Nu presenterar även Nederländerna sin delegat till nästa års Eurovision Song Contest, och det blir ett boyband.

Det har gått lite trögt för Nederländerna på de senaste åren. Man har inte varit i final sedan 2004 och hoppas nu att det framgångsrika bandet 3JS ska bryta trenden. Bandet bildades 2002 och har haft stora framgångar i både hemlandet och Tyskland.

Innan året är slut ska bandet ha skrivit fem låtar som de ska framföra i National Songfestival tidigt nästa år. Där ska en jury tillsammans med tittarna bestämma vilken låt som ska ta landet till final. Mer info om detta kommer senare.

Här kommer ett smakprov på hur bandet låter:

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen