Stilla din schlagerabstinens!


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

Klassisk schlagermark – “Vickan” Åh, stjärna på himmelen! – Naglo

KRÖNIKA. Så var den då slut… Alla länders uttagningar, en efter en, följda av den stora finalen i Eurovision Song Contest. Det känns nästan lite tomt och det kliar redan i hela mig över att få börja spekulera i Melodifetsivallåtar under hösten! Men fram tills dess har vi en lång och skön sommar framför oss. Vad ska man då hitta på för att stilla sitt schlagerbegär? Nå, det finns ju faktiskt en hel del som kan råda bot på den saken.

Den klassiska schlagerkvällen under Stockholm Pride är alltid lika uppskattad! Trots att man under fjolåret drog ned en aning på satsningen till förmån för 90-talskvällen så håller det fortfarande värdlsklass! I år verkar hemlighetsmakeriet mindre och vi vet redan nu att bland andra NEO, Hanna Lindblad, Annelie Rydé och Azerbajdzans Safura ska dyka upp. Detta är ett måste för alla riktigta schlagernördar!

Ett annat vattenhål i Stockholm är givetvis Naglo Vodkabar. Här spelas ALLA melodifetsival- och Eurovisionklassiker du kan komma på! Det är litet och intimt men stämningen är på topp. Och drinkarna är även dom en klass för sig.

Om man är sugen på lite prisvärd krogshow kan man bege sig till Kungsträdgården och Victoria (Vickan) där man varje måndag kör förstklassig schlagershow. Fri entré – kan det bli bätter?! Här kommer ni finna mig under ljumma sommarkvällar.

Känns mycket lugnande att det trots allt finns hjälp att få även när schlagersäsongen lugnat ned sig. Nu ska jag ut i sommaren och njuta av rosévin och nyfunna Eurovisionfavoriter! Tack för den här våren och på återseende!

 

/ Felix

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen