Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Nu är även Hera Björk klar för Sthlm Pride 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


PANELEN TIPSAR. Den 29 juli är det dags för Stockholm Prides stora schlagerkväll. Safura från Azerbajdzjan är klar, NEO, Jenny Silver och Hanna Lindblad är klar. Nu kommer den stora nyheten att årets isländska deltagare Hera Björk också kommer att medverka.

– Jag är verkligen glad över att få sjunga i Sverige och på Stockholm Pride, eftersom många av mina musikfavoriter är från just Sverige. Att uppträda för publiken i nya Pride Park kommer att bli en minnesvärd kväll, med kärlek från mig, säger Hera till pressen.

Fler artister lär tillkomma, allt ifrån 70-tal fram till idag.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen