Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Robert Wells hjälper Vitryssland i Eurovision 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2010. Vi har nyss nått nyheten om att kompositören och pianisten Robert Wells kommer tävla för Vitryssland i Eurovision Song Contest.

I veckan har han och gruppen 3+2 haft hemliga repetitioner i Stockholm. Wells har aldrig tidigare varit med i Eurovision, men nu är det dags för debut. Det var i P4 Premiär som Wells berättade att han och gruppen 3+2´s manager har haft kontakt en längre tid. Så här uttryckte sig Wells om kontakten med Vitrysslands manager samt grupp.

– De har en tysk manager som jag jobbade med för sju år sedan vid många klassiska konserter och symfoniorkestrar i Tyskland. I och med att det skulle vara lite klassiskt hörde han av sig till mig.

– Jag älskar bra musik och härliga människor, och det är därför jag ställer upp.

 

Robert Wells har tidigare skrivit och framfört en låt i den lettiska uttagningen till Eurovision. Han har även deltagit i den svenska Melodifestivalen; 1987 med “Sommarnatt” och 2003 med “My love”. Frågan är om gruppen inte borde heta 3+2+Robert Wells?

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen