Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Presscentret öppnar idag!

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2010. Det börjar dra ihop sig i Oslo…

Idag (lördag 15/5) öppnar presscentret och samtidigt inleds The Sound Of Oslo, en musikalisk folkfest som Oslo kommun arrangerar i samband med Eurovision Song Contest och som bl.a innehåller en Grand Prix-kavalkad på Rådhusplatsen veckan efter.

Artisterna respektive team har börjat att landa på Gardermoen flygplats i Oslo. Imorgon söndag startar repetitionerna i Telenor Arena i Fornebu.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen