Eurovision Countdown 2010


Publicerad:


Skribent:

ESC-Panelen


Publicerad

EUROVISION 2010. Årets tävling närmar sig med stormsteg. Idag sänds ytterligare ett införprogram på SVT, nämligen Eurovision Countdown.

Den brittiska resereportern Ian Wright reser till Norge för att guida oss inför den stora tävlingen. Ian tar oss med bakom kulisserna på NRK där förberedelserna pågår för fullt. Vi får även veta vad som är unikt för landet Norge och Ian visar oss glimtar av de 39 bidrag som tävlar i år.

 

SVT1 kl 14.30 – 15.00

Del 2 – Fredag 12.35 – 13.05

Del 3 – Fredag 13.05 – 13.35

 

Givetvis sänds även dessa program i SVT Play.

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2020

Efterspelet av Tel Aviv

Best of Nationella 2019

Eurovision 2019

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Panelen består av sju personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Tillsammans bevakar & betygsätter vi allt som rör Eurovision Song Contest - oavsett årstid. Vi delar med oss av länktips, topplistor och recensioner. Följ gärna våra olika panelprojekt som publiceras med jämna mellanrum.

Har du frågor och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.se. Besök gärna även vår YouTube-kanal. Gilla oss gärna på Facebook.Våra tips på musikanaler:

esc radio  Radio International


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen