Nyheter från Eurovision-bubblan »

                 
 
 

 

Anna Bergendahl har anlänt till Oslo

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


EUROVISION 2010. Sveriges Eurovision-deltagare Anna Bergendahl har anlänt till Oslo. I går kom hon fram tillsammans med det svenska teamet, checkade in på hotellet och firade Norges nationaldag.

Idag ska första repetitionen av bidraget This is my life genomföras i Telenor Arena och under eftermiddagen tar hon emot intervjuer med såväl svensk som övrig press. På onsdag besöker Anna elever på Løkeberg skola och på torsdagen är det ambassadfest för svenska delegationen med inbjudna gäster, på den svenska ambassaden. Fredag och dags för andra repetitionen. Även denna gång ska hon intervjuas av press innan det är dags för lite välbehövlig vila fram till söndag då det är stor välkomstfest för artisterna, programledarna, pressen och kommentatorerna.

 

Övrigt schema:

Tisdag

Anna ska titta på första semifinalen tillsammans med norska Didrik Solli-Tangen och tyska Lena Meyer-Landrut.

 

Onsdag

Genrep semifinal 2

 

Torsdag

Det är dags för semifinal 2 där Anna tävlar. Under kvällen internationell presskonferens för bidragen som gått till final. Därefter efterfest för semifinalisterna.

 

Fredag

På fredagen är det öppet genrep inför finalen. Om det inte blir final för Sverige åker Anna hem till Sverige under kvällen.

 

Lördag

FINAL! Vinnaren medverkar i en internationell presskonferens. Därefter efterfest.

 

Söndag

På söndag flyger den svenska delegationen hem, förhoppningsvis med flaggan i topp och med segerchampagne.

LYCKA TILL ANNA!!!!

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Melodifestivalen 2021

Retrovision

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen