Timoteij representerar Sverige i OGAE Second Chance Contest 2010

Publicerad: | Skribent: ESC-Panelen

Publicerad


Andreas hittade gruppen Timoteij under festligheterna under finalen
Foto: ESC-Panelen
OGAE SECOND CHANCE CONTEST. Det blev alltså gruppen Timoteij och bidraget “Kom” som blir årets svenska representant för OGAE Second Chance Contest. Detta sedan 121 medlemmar i Melodifestivalklubben/OGAE Sweden var med och röstade fram vad de tyckte var bäst i årets Melodifestival i tävlingen “Melodifestivalfavoriten”.

Eric Saade blev tvåa i omröstningen och Salem Al Fakir trea (en viss omkastning från Melloresulatet med andra ord). Anna Bergendahl blev endast sjua i omröstningen.

Tävlingen OGAE Second Chance Contest kommer att pågå under våren/sommaren och ett resultat vem/vilka som vinner årets upplaga kommer någon gång i augusti.

 

 


Kommentera

 
 

 
 
 

  Bookmark and Share Tillbaka till toppen
Aktuellt

Nyheter

Eurovision 2021

Inofficiell ESC 2020

Best of Nationella 2020

Eurovision 2021

Om oss


 
Sök på sajten
 

 
 Om ESC-Panelen

ESC-Panelen är ett forum om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar.
Vi skribenter i panelen är ett gäng Eurovision-intresserade personer i varierande åldrar och med skilda preferenser inom musiksmak. Den gemensamma nämnaren är att vi alla delar en stor förkärlek till Eurovisionen, och att vi tillsammans bevakar tävlingen året om. Vi delar med oss av bland annat nyhetsuppdateringar, projekt, länktips, topplistor och recensioner.

Gilla och följ oss gärna i våra sociala medier! Du hittar oss på Facebook, Instagram, Twitter och YouTube.

Har du några frågor, funderingar och/eller vill du tipsa oss om nyheter? Skicka i så fall ett mejl till info@escpanelen.seMusiktips

För alla er Eurovision-fantaster vill vi tipsa om musikkanalen ESCRadio som spelar Eurovisionmusik dygnet runt, året om. Dessutom sänder kanalen Radio International direktsända program om Eurovision en gång i veckan.


Personalinloggning
Tillbaka till toppen

ESC-Panelen